Cursuscentrum
Algemene informatieCursussenNieuwsDierenartsLocatie en routeCadeaubonnenLinksContact
Algemene informatie

Hoe:

Door middel van praktijkgerichte cursussen in begrijpelijke taal wil cursuscentrum AnimAll er voor zorgen dat mensen optimaal kunnen genieten van hun paard en de paardensport. De cursussen bevatten geen onnodige details en worden met veel foto’s en videomateriaal aangekleed. Daar waar mogelijk wordt de opgedane kennis aan het levende paard in praktijk gebracht. De onderwerpen van de cursussen zijn heel divers; variërend van basiskennis tot specifieke trainingsfysiologie.
Bekijk het cursusaanbod voor het volledige programma.

Door wie:

De cursussen worden gegeven door een dierenarts. Doordat zij vaak vervelende of pijnlijke handelingen bij dieren verrichten, weten dierenartsen heel goed wat de mogelijke gevaren zijn. Een dierenarts is dus bij uitstek dé persoon om kennis over ziekten en veiligheid door te geven.

Voor wie:

Iedereen die zijn kennis over paarden wil vergroten, kan meedoen aan de cursussen. Dit kunnen mensen zijn die een paard bezitten, een paard leasen of verzorgen, manegepaarden rijden of ouders van ponyruiters. Ook mensen die graag zouden willen paardrijden of hun kinderen willen helpen, maar het eigenlijk te eng vinden, kunnen bij AnimAll terecht.

foto1
Ontwerp door ISQ