Diergeneeskundig Centrum
Algemene informatiePeriodieke ControleNieuwsDierenartsLinksContact
Algemene informatie

Onder het kopje Periodieke Controle kunt u lezen waar de controle precies uit bestaat. U hoeft uiteraard niet het gehele pakket af te nemen, u mag ook gedeeltes weg laten. Bij het maken van een afspraak wordt duidelijk met u doorgenomen wat uw wensen zijn. Een prijsindicatie kan afgegeven worden als duidelijk is welke onderzoeken er plaats gaan vinden.

De controles moeten periodiek plaatsvinden en de frequentie wordt bepaald naar aanleiding van de eventueel gevonden afwijkingen. Het kan uiteraard ook zo zijn dat bij een vervolgafspraak niet alles gedaan wordt, maar bijvoorbeeld alleen het gebit of de spieren. Die keus staat geheel vrij. U krijgt na afloopt van het onderzoek een keuringsrapport mee, die u, indien nodig, mee kunt nemen naar uw eigen dierenarts of een kliniek.

Wij komen uitsluitend bij u op locatie, wij hebben geen praktijkterrein. Wij rijden visite in een straal van maximaal 35 km rondom Heteren. Zijn er meerdere paarden te behandelen op één locatie, dan kan er uiteraard verder gereden worden.

foto1
Ontwerp door ISQ